Користь для них.
Підтримка для вас.
Передзвоніть мені

Наша лабораторія - обладнання, можливості, ціни.

Послуги лабораторії

Вид послуги Матеріал Вартість
Визначення вологості Пшениця 40 грн.
Ячмінь
Кукурудза
Соняшник
Соя
Визначення зерновий і засмічених домішок Пшениця 40 грн.
Ячмінь
Кукурудза
Соняшник
Соя
Визначення олійності Соняшник 100 грн.
Визначення вмісту протеїну Соя 100 грн.
Визначення вмісту білка Пшениця 100 грн.
Визначення вмісту клейковини Пшениця 100 грн.
Зважування автомобіля до 10 тонн 30 грн.
Зважування автомобіля до 80 тонн 50 грн.

Про лабораторію

Сучасна виробнича лабораторія заводу розпочала свою роботу в 2017 році, атестована Державним підприємством "Кіровоградський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" ( ДП «КіровоградСтандартМетрологія») на проведення досліджень.

Для того чтобы гарантировать потребителю высокое качество продукции, в лаборатории завода осуществляется трехуровневый контроль:

  • Вхідний контроль сировини — після перевірки супровідних документів, визначаються органолептичні і фізико-хімічні показники сировини. Контроль технологічного процесу виробництва комбікормів від початку і до кінця здійснюється виробничим персоналом і лабораторією. З урахуванням даних, отриманих при аналізі сировини, що надійшла, розраховуються рецепти вироблюваних комбікормів.
  • Контроль готової продукції — одним з найбільш важливих і відповідальних етапів роботи, для кожної партії комбікорму визначаються органолептичні показники, зараженість шкідниками і вологість продукції, перевіряється вміст у продукції протеїну, жиру, клітковини і т. д.
  • На етапі реалізації комбікорму відбираються проби для зберігання і подальшої вибіркової перевірки показників поживності.

Виробнича лабораторія забезпечена національними стандартами та іншими документами, що встановлюють вимоги до продукції та методам досліджень. Є бібліотека для користування персоналом.

Устаткування лабораторії

Лабораторія повністю забезпечена необхідними засобами вимірювальної техніки, випробувальним і додатковим обладнанням. Для лабораторних досліджень ми використовуємо сучасний інфрачервоний аналізатора зерна та комбікормів SupNIR-2750

Аналізатора зерна SupNIR-2700

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар